Produktbeskrivning:
Kalamata oliver
• Kategori: Kalamata Oliver i saltlake
• Ursprungsort: Peloponnesos
• Produktionsmetod: 100 % naturlig jäsning
• Ingredienser: grekiska oliver, saltlake (vatten, salt), kretensisk extra jungfruolivolja (8%), vinäger
• Nettovikt: 375 gr, dränerad vikt: 220 gr
• Förpackning: burk 370 ml, vakuum 250 gr (nettovikt 250 gr)
• Färg, form: Lila-brun till svart cylindrisk-konisk
• Smak: Mogentypisk
Produktsortiment: Savouidakis kretensiska produkter
• Produktionsmetod: 100 % naturlig jäsning
• Hållbarhet: 2 år från förpackningsdatum
• Förvaringsanvisningar: Förvaras svalt och torrt, vid en temperatur mellan 4-27°C
• Namnhistorik: Idén att berika vårt produktsortiment med nya detaljhandelsprodukter syftar till att täcka behovet av heltäckande produktlösningar för våra kunder
* Produkten innehåller inga allergener, GMO eller bekämpningsmedelsrester, i enlighet med EU:s MRL. Olivjäsningen kanske inte avslutas, beroende på säsong. Surheten och salthalten i saltlösningen måste övervakas och justeras vid behov
Näringsdeklaration per 100ml
Energi: 3389 kJ / 824 kcal
Fett 92g varav Mättar 13g
Enkelomättade 73g
Fleromättade 2,7gr
Kolhydrat 0g varav Socker 0,6 g
Proteiner 1,6gr
Salt 3,6 gr